Esiintymis­valmennuksella
rohkeutta ja varmuutta

Haluatko menestyä ja kasvattaa yhteyttä kuulijoihisi? Tahdotko kohdata heidät ja olla aidosti heidän edessään ja esillä?

Video: Kolme vinkkiä miten vähennät esiintymisjännitystä

Kädet hikoaa ja sydän tykyttää, mutta lavalle on noustava. Yleisö tuijottaa sinua ja odottaa, että avaat suusi, mutta yhtäkkiä pääsi lyö aivan tyhjää. Kaikki, minkä ikinä aioit kuulijoille kertoa, on kadonnut mielestäsi kuin tuhka tuuleen. 

Osaat asiasi etu- ja takaperin ja haluat jakaa sen muillekin, mutta kuinka löytää tyyneys ramppikuumeen kourissa?

Irti esiintymisjännityksestä

Yksin ei kannata jäädä, sillä sinunkin tilanteeseesi on olemassa hyväksi havaittuja apukeinoja. Esiintymisvalmennuksen avulla saat varmuutta esiintymiseen  ja pystyt rohkeasti nousemaan yleisön eteen.

Olet ehkä aloitteleva esiintyjä, joka kaipaa tukea siinä, kuinka rakentaa sinulle sopiva esiintymistilanne tai sinulla voi olla jo takana paljonkin esiintymiskokemusta, mutta haluat löytää uudenlaista varmuutta esiintymiseen. 

Olipa tilanteesi mikä tahansa, haluan auttaa sinua etenemään seuraavalle tasolle. Yhdessä löydämme juuri sinulle sopivat keinot, joiden avulla esiintymisjännitystä on mahdollista hallita.

Esiintymis­valmennuksen vaiheet

Keskusteluja ja harjoituksia esiintymisen tueksi

Tapaamisemme etenevät keskustelujen ja harjoitusten kautta. Saat vapaasti kertoa minulle tilanteesi ja haasteesi ja yhdessä kartoitamme, millaista tukea tarvitset. Kaiken aikaa ohjaan sinua eteenpäin lisäkysymyksillä. 

Pystyn tarjoamaan sinulle useampia tulokulmia oppimisen tapoihin ja näyttämään niitä myös käytännössä. Kokeilemme erilaisia käytännön työskentelymenetelmiä, joiden avulla pääset kiinni oman tilanteeseesi eri aspekteihin ja kehittyä yhä paremmaksi esiintyjäksi.

Minulle on tärkeää, että luonani on aina hyväksyvä ilmapiiri ja voit avoimesti puhua esiintymisesi ongelmakohdista. Rohkaisen sinua kyselemään myös itse itseltäsi kysymyksiä. Haluan haastaa sinut pohtimaan omaa tilannettasi ja sekä sitä, miksi ja mihin suuntaan haluat kehittyä esiintyjänä.

Esiintymispelon voittaminen

Kun opit valmistautumaan esiintymiseen oikealla tavalla, niin oma paineensietokykysi kasvaa ja pystyt hallitsemaan esiintymistilannetta ja kaikkia siihen liittyviä epävarmuustekijöitä ja esiintymistaitosi paranevat. Pystyt lennossa hyödyntämään erilaisia esiintymistä helpottavia tekniikoita ja koet varmuutta erilaisissa ympäristöissä ja erilaisten yleisöjen edessä. 

Vuosien kokemuksella pystyn auttamaan sinua hallitsemaan esiintymisjännitystä. Autan sinua rakentamaan juuri sinulle sopivan esiintymistilanteen ja sparraan sinua siinä kuinka kasvattaa yhteyttä kuulijoihisi erilaisissa tilanteissa.

Tuen sinua menestymään ja luottamaan itseesi, etkä hätkähdä vaikka videotykki ei toimisi tai vaikka et edes löytäisi luentosalisi ovea.