Kerron hieman omaa harraste ja valmentajataustaa, liittyen sekä valmennusosaamiseen että kehonhuoltoon ja kuormitus kokemuksiin. Sillä, mitä enemmän on monipuolista harjoittelutaustaa niin sitä vahvemmin se kokemus siirtyy myös kehonhuollon että ammattimaisen ja tavoitteellisen harjoittelun ymmärtämiseen. Luonnollisesti se vaikuttaa sekä että yksilöllisen valmennuksen kannalta katsottuna ja lihashuoltoon liittyvistä näkökulmista vertaillen.

Kilpailukokemus..

Kilpailutausta ja kokemus liittyy minun osalta suurin osin painonnostoon ( yli 20 vuoden kokemus lajin parissa, josta noin 10 vuotta valmennuksen merkeissä). Näin ollen, olen syventynyt lajin tekniikoihin monipuolisesti. Kävin parhaimmillani hankkimassa kilpailukokemusta Pohjoismaiden mestaruuskisoissa.

Muu valmennus- ja ohjauskokemus…

Valmennuksen osalta olen hankkinut kokemusta nuorten painonnostokoulun vetäjänä ja lisäksi olen myös ohjannut lasten jumppa ryhmää ja nuorten sähly ja koripallo ryhmiä. Noin 5-vuotta yhteensä. Nuorten ohjaus auttoi ymmärtämään eri ikäkausien mukaisia haasteita. Kuten harraste ilmapiirin rakentamiseen liittyviä tekijöitä sekä vaiheittaiselle asioiden oppimiselle täytyi myös luoda erilaisia oppimismahdollisuuksia. Tervetuloa tutustumaan minun palveluihin ja aina voi kysyä täsmentäviä kysymyksiä. Tsempit sinun harjoittelukaudelle.

Muu harrastekokemus ja kiinnostuksen aiheet….

Olen harrastanut myös kamppailulajeja. Aikido ja nyrkkeily muun muassa harraste taustalla. Esiintymiskokemusta on kertynyt myös break-dancen parissa ja kilpailukokemusta myös vähän. Erilaisten tapahtumien yhteydessä ja battle-kilpailuissa olen myös ollut osallisena. Break-dance ja aikido opetti minulle biomekaniikan hahmottamista. Nämä kokemukset todella palvelevat minua vielä tänäkin päivänä sekä lihashuollon osalta että valmennuksen saralla. Lumilautailu ja rullaluistelu ovat olleet myös harraste reservissä, kesä ja talvikausina.