Kerron hieman omasta harraste- ja valmentajataustastani, liittyen sekä valmennusosaamiseen että kehonhuoltoon ja kuormituskokemuksiin. Sillä, mitä enemmän on monipuolista harjoittelutaustaa, sitä vahvemmin tuo kokemus siirtyy myös kehonhuollon sekä ammattimaisen ja tavoitteellisen harjoittelun ymmärtämiseen. Luonnollisesti se vaikuttaa sekä yksilöllisen valmennuksen kannalta katsottuna että lihashuoltoon liittyvistä näkökulmista vertaillen.

Kilpailukokemus..

Kilpailutausta ja kokemus liittyvät minun osaltani suurimmaksi osaksi painonnostoon (yli 20 vuoden kokemus lajin parissa, josta noin 10 vuotta valmennuksen merkeissä). Näin ollen olen syventynyt lajin tekniikoihin monipuolisesti. Parhaimmillani hankin kilpailukokemusta Pohjoismaiden mestaruuskisoissa.

Muu valmennus- ja ohjauskokemus…

Valmennuksen osalta olen hankkinut kokemusta nuorten painonnostokoulun vetäjänä. Lisäksi olen myös ohjannut lasten jumpparyhmiä sekä nuorten sähly- ja koripalloryhmiä noin 5 vuoden ajan. Nuorten ohjaus on auttanut minua ymmärtämään eri ikäkausien mukaisia haasteita, kuten harrasteilmapiirin rakentamiseen liittyviä tekijöitä. Uusien asioiden oppimisen tukemiseksi olen myös luonut erilaisia oppimismahdollisuuksia, vaiheittaisen ohjauksen ja kehityksen kannalta katsottuna. Tervetuloa tutustumaan palveluihin, ja voit aina kysyä lisätietoja tai täsmennyksiä. Tsemit sinun harjoittelukaudelle.

Muu harrastekokemus ja kiinnostuksen aiheet….

Olen harrastanut myös kamppailulajeja, kuten esimerkiksi Aikidoa, ja minulla on lisäksi kokemusta nyrkkeilyharrastuksesta. Olen myös harrastanut breakdancea, joka on katutanssilaji, ja sen parissa minulla on kertynyt esiintymiskokemusta sekä osallistumisia erilaisiin tapahtumiin ja katutanssikilpailuihin. Erilaisissa battle-kilpailuissa olen ollut myös aktiivisesti mukana. Break-dance ja Aikido ovat opettaneet minulle biomekaniikan hahmottamista, ja nämä kokemukset palvelevat minua edelleen sekä lihashuollon että valmennuksen saralla. Lisäksi olen harrastanut lumilautailua ja rullaluistelua sekä kesä- että talvikausina.

Koskikatu 25, 96200 Rovaniemi