Kilpaurheilu on erittäin jännittävä tapa saada adrenaliini virtaamaan ja monille on todella kiehtovaa testata omia rajoja kilpailun kautta muiden huippu-urheilijoiden kanssa. Olitpa sitten intohimoinen juoksija, taitava painija tai painonnostaja niin uskon, että kilpaurheilu tarjoaa sinulle mahdollisuuden näyttää todelliset taitosi ja saavuttaa niinikään sinun henkiset ja fyysiset rajat sekä tunnistaa niiden todellinen potentiaali käytännössä, urheilun parissa. Kilpaurheilu tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä ja verkostoitua oman lajisi harrastajien kanssa.

Tarjoan kilpaurheilijoille erilaisia palvelukokonaisuuksia, joiden avulla voit kehittää ja testata sinun henkilökohtaisia ja monipuolisia taitoja, siinä määrin että se edesauttaa lajiharjoittelun perille menoa sekä vahvistaa henkistä vahvuutta, täten voit oppia uusia taitoja.

Lähde kehittämään ja treenaamaan taitojasi, jotta voit kilpailla parhaiden kanssa.

  • Valmennuskartoitus voi auttaa sinua eteenpäin tällaisten haasteiden parissa.
  • Soita tai laita viestiä ja kysy lisätietoja 040 748 3549

Kiinnostuitko? 

Valitsemalla valmennuksen saat avaimet menestykseen. Paranna urheilijan ominaisuuksia, mentaalista vahvuutta ja huolla kehoasi tehokkaammin. Valmistaudu kisoihin pitkäjänteisellä asenteella ja varaudu osittaisiin urheilijoiden haasteisiin jo ennalta niin et tule pettymään vaan luottamuksesi kasvaa. Tule mukaan ja vie urheilusuorituksesi seuraavalle tasolle.

  • Olen laatinut urheilijoille avuksi tällaisen muistilistan, jossa kuvailen 5 pahinta urheilijan kompastuskiveä. Kuvailen lisäksi tässä listassa vähän sitä orastavaa ratkaisua, kutakin haastetta ajatellen ja erityisesti niiden voittamiseen, joten näiden kysymysten avulla pääset jo nyt hieman eteenpäin. Ihan ilmaisena kannusteena, ole hyvä. 
  • Onnea ja menestystä valitsemallesi urheilu-uralle.

Erilaiset Valmennuspaketit ja ratkaisut löydät täältä