Urheilijan erikoiskäsittelyllä on tarkoitus päästä lähemmäksi urheilijan arkea. Osaksi toimivampaa kokonaisuutta. Monesti erilaiset urheilulajit vaativat äärialueilla treenatessa tukea jotenkin muutoin, mitä pelkkä hieronta ei voi aina tarjota. 

Mitä tai millainen sellainen tilanne voi olla?

  • Urheilijan valmistautuminen kilpailutilanteeseen. 
  • Tietyn ongelma -alueen omatoimisen huollon tehostaminen.
  • Spesifit venyttely ja kehonhuolto-ohjeet
  • Liikkuvuuden lisääminen ongelma-alueilla
  • Kehon puolierojen sekä lihasepätasapainon vähentäminen.
  • Mentaalihaasteiden tutkiminen
  • Mindset työskentely

Haluatko saavuttaa huippusuorituksia urheilussa? Tarvitsetko erikoiskäsittelyä, joka vie sinut mentaalisesti ja fyysisesti seuraavalle tasolle?  Urheilijan erikoiskäsittely  tarjoaa sinulle täsmäiskuja kehonhuoltoon ja kilpailuihin valmentautumiseen.

Mentaalinen vahvuus on näinä päivinä menestyvän urheilijan kulmakivi. Erikoiskäsittelyn aikana paneudumme mentaalisiin haasteisiin, joita kilpailijat usein kohtaavat erilaisissa kilpailutilanteissa. Opit hallitsemaan menestyksen  paineita ja keskittymään olennaiseen. Tarjoan sinulle työkaluja, joilla voit optimoida suorituskykysi ja saavuttaa tavoitteesi.

Kehonhuolto on yksi tärkeä osa urheilijan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Erikoiskäsittely tarjoaa sinulle täsmäneuvoja kehonhuoltoon, jotta voit maksimoida palautumisen ja ehkäistä loukkaantumisia. Ammattilaisuus vaatii erilaisia tekniikoita, kuten esimerkiksi hieronta, triggerpistekäsittely, venyttely ja faskiahuolto, jotka toimivat räätälöidysti juuri sinun tarpeitasi varten.

Kisoihin valmistautuminen on avain menestykseen. Erikoiskäsittely auttaa sinua valmistautumaan huipputason kilpailuihin. Laadimme yksilöllisen harjoitusohjelman tai kehonhuolto suunnitelman, joka huomioi tarpeesi ja tavoitteesi. Saat myös ravintoneuvontaa ja tietoa optimaalisesta ravinnon ja nesteytyksen tärkeydestä, jotta kehosi on valmis antamaan parhaansa kilpailussa.

Kiinnostuitko? 

Valitsemalla urheilijan erikoiskäsittelyn saat avaimet menestykseen. Paranna mentaalista vahvuuttasi, huolla kehoasi täsmäiskuilla ja valmistaudu kisoihin tehokkaasti. Tule mukaan ja vie urheilusuorituksesi seuraavalle tasolle.

  • Olen laatinut urheilijoille avuksi tällaisen muistilistan, jossa kuvailen 5 pahinta urheilijan kompastuskiveä. Kuvailen lisäksi tässä listassa vähän sitä orastavaa ratkaisua, kutakin haastetta ajatellen ja erityisesti niiden voittamiseen, joten näiden kysymysten avulla pääset jo nyt hieman eteenpäin. Ihan ilmaisena kannusteena, ole hyvä.