Peruuttamaton ja käyttämätön aika on sellainen tekijä, josta koituu yrittäjälle välittömiä tulonmenetyksiä. Pyydän huomioimaan tämän asian aikaa varatessa. Yllättävissä asiakkaan sairaustapauksissa ja vastaavissa tilanteissa pyrin tietysti olemaan inhimillinen maksuasioissa. 

Varatun ajan peruminen:

Varatun ajan voi kuitenkin perua ennakkoon 12 h ennen varattua aikaa.  

Peruutuksen voi täten tehdä kaksitoista tuntia ennen varattua aikaa ilman seuraamuksia, joten ilmoitathan sairaustapauksista hyvissä ajoin. 

Peruutuksen voit tehdä sähköpostitse tai puhelimitse tai timman kautta saamasi varausvahvistusviestin ohjeista valitsemalla ”online-peruutus”, kun varauksen alkuun on yli 12 h aikaa. Tämän jälkeen peruutukset ja siirrot tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen jarikenttamaa@gmail.com tai tekstiviesti/soitto numeroon 040 748 3549 – Kaikista perille saapuneista peruutuksista saat vahvistusviestin.

Peruuttamattoman ajan korvausvelvollisuus:

Asiakkaan korvausvelvollisuus varatun ajan käyttämättä jättämisestä.

Pyydän käyttämättömästä varatusta ajasta 100 % korvauksen (varatun palvelun/tuotteen täysimääräisen hinnan).

Kuluttajan oikeudet:

Kuluttajalla on myös oikeuksia, joista voi olla hyödyllistä olla tietoinen. Riitatilanteissa kuluttaja voi olla yhteydessä kuluttaja-asiamieheen sekä kuluttajariitalautakuntaan. 

Mikäli kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistua osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi). Kuitenkin ennen kuin asian vie kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).” Kuluttajariitalautakunta auttaa kuluttajia riitatilanteissa (www.kuluttajariita.fi).

Kiitos että perehdyt peruutusehtoihin. 

Pääset ajanvaraukseen tästä