Faskiakäsittely, liikkuvuuden apukeino

Haluatko tuntea olosi notkeammaksi ja liikkua helpommin? Fasciakäsittely voi auttaa lisäämään liikkuvuutta ja parantaa kehon toiminnallista biomekaniikkaa. Siksi tämä menetelmä on erityisen hyödyllistä, varsinkin urheilijoille ja aktiivisille ihmisille. Faskia ympäröi kehomme lihaksia, luita ja elimiä, ja sen käsittely voi vapauttaa kehon toiminnallisen potentiaalin sekä palauttaa sen toiminnallista luonnetta ja tukea arjen toiminnallista liikkuvuutta.

Fasciakäsittely on tunnettu kivunlievitysmenetelmä, joka voi auttaa sinua löytämään pitkäaikaisen helpotuksen. Lisäksi sen avulla voimme paikantaa kyseisen liikkuvuushaasteen ja tutkia sen aiheuttajia sekä lähteä helpottamaan ja vapauttamaan näitä kipuja, sinne kipualueille kohdennetuilla harjoitteilla sekä erilaisilla treeni menetelmillä.

Lihaskalvokäsittely on tehokas hoitomuoto erilaisissa lihasten jännitys tiloissa, jänne- ja nivelsidevaivojen hoitamisessa sekä erilaisten vammojen ja tapaturmien hoidoissa, tai esimerkiksi erilaisten leikkauksien jälkitoimenpiteissä. Faskiakäsittelyssä käsittelytapa on pääasiassa pehmytkudoskäsittelyä, eikä aiheuta isompaa kivun tunnetta (minun asiakaspalautteiden mukaan tämä ainakin kuvaillaan näin olevan).

Fascia – kalvojen avausmenetelmä on hyödyllinen käsittelytapa. Varsinkin jos on enemmän jumissa (liikerajoittuneisuutta). Kehon toiminnalliset fascialinjat ja kalvot vaativat tietyissä tilanteissa enemmän yksilökohtaista käsittelyä, jotta saadaan paremmin toiminnalliset liikesuunnat huomioitua.

Asiakaspalautteet ja kokemukset:

Jari sai yhdellä käyntikerralla faskiakäsittelyllä lukkoja auki ja lihasjumeja pois mitkä ovat vaivanneet jo pitempään. Suosittelen ehdottomasti.

– Ari ”

Suosittelen kokeilemaan tätä Fascia käsittelyä! Jari on todella asiantunteva. Monet minua pitkään vaivanneet lukot avautuivat käsittelyn myötä. Kiitos!

– Johanna ”

Ammattitaitoinen urheiluhieroja. Kalvokäsittelyn ja hieronnan avulla vaivat pysyvät poissa ja jumit jäävät hierontapöydälle. Suosittelen.

– Laura ”

Kiinnostuitko? Faskiakäsittelyn hinnaston löydät täältä